Afslankreizen, de ideale manier om gezond af te slanken

Als je af wilt slanken, zijn afvalreizen ideaal. Ook als je in korte tijd snel af wilt vallen.
Afslankreizen zijn, meestal korte kuurreizen, waarbij afslanken en actief bewegen centraal staat.  Gezond eten tijdens je vakantie.

Bij afslankreizen ligt de nadruk meestal op gezond eten en veel drinken, vaak in combinatie met een sapkuur, detox kuur of raw food dieet.  In tegenstelling tot een bootcamp vakantie, ligt de nadruk bij een afslankvakantie op kuren ( minder eten ) , veel drinken en lekker actief bezig zijn, bijvoorbeeld wandelen, fietsen of zwemmen. Je kunt onder andere afslankreizen boeken in Duitsland, Nederland, Spanje, Italië en Portugal.

Je kunt een afslankreis of afslankkuur prima combineren met wellness.
Om die reden zijn veel afslank kuuroorden ook wellness resorts, je kunt er genieten van sauna, jacuzzi, spa’s, zwembaden en , soms, beauty.

Afslankreis via SpaDreams of Puur en Kuur boeken

Puur en Kuur programma gezondheidsreizen. Als je kiest voor afslanken in combinatie met het vieren van een vakantie, heb je diverse mogelijkheden een dergelijke afslankreis te boeken.  Wij hebben 2 partijen voor je georganiseerd welke gespecialiseerd zijn in kuurreizen, wellness vakanties, yoga vakanties en afslankreizen.  Deze 2 reisorganisaties zijn Puur en Kuur en SpaDreams. Als je een afslankreis of afslank weekend in Nederland wilt boeken, is Puur en Kuur jouw partij. Kies je voor een afslank- of kuurvakantie in bijvoorbeeld Duitsland, Spanje, Italië, Griekenland of Spanje, zijn zowel Puur en Kuur als SpaDreams goede partijen met een groot en afwisselend aanbod gezondheids- en wellness reizen.  Het is aan jou wie je de voorkeur geeft.  Je kunt bij Puur en Kuur en SpaDreams een verantwoorde afslankreis of andere kuurreis boeken. Ook in het kader van een groepsreis. Helemaal bovenaan deze pagina vind je het programma wellness- en kuurreizen van SpaDreams.  Bovenaan deze paragraaf vind je het aanbod van Puur en Kuur. Puur en Kuur heeft behalve een uniek aanbod detox- en afslankreizen in Nederland ook yoga reizen, wellness reizen en specifieke single gezondheids- en yoga reizen in haar aanbod.