Afvallen na de zomer vakantie

Het is een bekend verschijnsel, tijdens de vakantie kom je een paar kilo’s aan en na de vakantie probeer je die door een afslank kuur of afval- en bewegingsprogramma er weer af te krijgen.

Maar is dat wel zo slim?  Eerst kilo’s aan laten komen en later deze er weer met veel pijn en moeite af zien te krijgen??  Eigenlijk niet,  is het antwoord want kilo’s afslanken is veel moeilijk dan kilo’s er aan laten komen. Dat laatste gaat namelijk vanzelf.

Onze afslank tip voor de zomervakantie 2017 is dan ook:  Eet en drink ook tijdens je vakantie meer verantwoord en let een beetje op je calorieën.

Een wijntje, pilsje, lekker uit eten prima, zeker tijdens je vakantie. Maar dan wel eten en drinken met mate. Wat minder alcohol gebruiken zorgt voor een beperking van die extra eetlust.

Zie hier voor meer tips om na je vakantie af te vallen, en zeker ook de afslank tips om te voorkomen dat je kilo’s aan komt of overgewicht krijgt, zijn interessant.  Ook om je aan te sluiten bij een gezond heid of afslank community zoals Weight Watchers. Hier leer je ook gezonder te koken, met verse ingrediënten met minder vet.

Enige voorzichtigheid en discipline schelen je kilo’s. En lekker fietsen, wandelen of op een andere manier actief zijn tijdens de zomervakantie of andere vakantie helpt ook slank te blijven!

Deze tips om niet aan te kopen tijdens je zomervakantie 2017 wordt je aangeboden door gezond en snel afvallen.nl

Kijk ook eens naar het boeken van een afval vakantie 2017, dan kom je niet tijdens je vakantie aan maar slank je juist af!