Goedkoopste zorgverzekering

Tijd om de goedkoopste zorgverzekering 2018 te kiezen.

De premies voor de zorgverzekeringen 2018 zijn weer bekend. Het wordt dus tijd om te kijken of een verandering van de huidige zorgverzekering geld bespaart en wenselijk is. Je kunt de tarieven van de basiszorgverzekeringen vergelijken om tot een besparing te kunnen komen maar als je regelmatig gebruik maakt van de diensten van huisarts en specialist is het zeker ook belangrijk om de premies en voorwaarden van de aanvullende verzekeringen onder de loep te nemen. De goedkoopste zorgverzekering hoeft niet per defintie de beste verzekering te zijn. Kijk met name naar de vergoedingen, de vrije zorgkeuzen en de eigen risico’s.

Hoe vergelijk je de vele zorgverzekeringen?

Het is ondoenlijk om zelf alle tarieven en voorwaarden op te vragen. Maak daarom gebruik van een zorgvergelijker van één van de professionele vergelijkers.  Hier kan je door enkele gegevens in te vullen, binnen 10 minuten ontdekken welke verzekeraar en pakket voor jou het meest gunstig is. Je kunt in de zorgverzekeringvergelijk ook aanvullende verzekeringen zoals fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen of orthodontie betrekken. Zo krijg je een compleet beeld van de mogelijkheden en verschillen.

Als je een groot overgewicht hebt en wilt afvallen.

Als je gezondheidsklachten hebt die mede worden veroorzaakt door overgewicht, is het belangrijk een zorgpakket te kiezen waarbij afslankkuren worden vergoed. Als je veel medische kosten verwacht, neem dan een zo uitgebreid mogelijk pakket.