Snel afvallen, groot aanbod afslankmethodes en afslankpillenSnel afvallen?

Wie snel wil afvallen en zich via het internet oriënteert op goede en snelle afval methodes ziet al snel door de bomen het bos niet meet.  Het aantal afvalmethodes, afslankpillen en afslankkuren is enorm. Maar welke afslankmethodes en afslankpillen werken nu echt en geven een snel en langdurig resultaat?

Kan je snel afvallen van de bekende afvalmethodes van bijvoorbeeld Dr. Frank, het Atkins dieet, eiwitdieet, proteïne dieet, een eiwitrijk- of koolhydraatarm dieet of afslankdieet van Montignac?

Kan je snel afvallen van afslankpillen en krijg je van deze pillen wel een langdurig resultaat en geen jojo effect? Op deze pagina presenteren wij een aantal bekende en onbekende afvalmethodes. Veel van deze methodes claimen bewezen resultaten. Of je nu 3, 5 of 10 kilo aan overgewicht wilt kwijtraken of vooral minder buikvet wilt, gezond en snel afvallen, is altijd een kwestie van meerdere succesfactoren. Zo is snel afvallen zonder jo jo effect bijvoorbeeld alleen maar mogelijk als je na de afvalkuur, detoxkuur of gebruik afslankpillen met je lichaam en gewicht aan de slag blijft gaan.  Gezondheid en een strak lichaam hebben ook alles te maken met gezonde voeding en veel bewegen. En tenslotte, snel afvallen is iets wat je alleen kunt doen maar ook in groepsverband en met online begeleiding van een diëtiste of afslank community zoals Weight Watchers of Afvallen met Nederland.nl

Als jij snel én verantwoord wil afvallen, zal je je eerst moeten verdiepen in de afslankmethode die het beste bij jou past en waar je voldoende motivatie uit kunt putten om dit een langere periode vol te houden. Want misschien is een natuurlijke methode wel het beste en zijn pillen niet nodig. Lees bijvoorbeeld maar eens meetr overpompoenpitten en pompoenpitolie.

De consumentenbond en Voedingscentrum geven op hun websites veel informatie over de diverse afvalmethodes en afslankpillen. Als je je wilt verdiepen in het onderwerp "snel en gezond afvallen" adviseren wij je de websites van deze 2 consumentenorganisaties te bezoeken.

Snel ( en verantwoord ) afvallen met Weigh Watchers

Als je snel wilt afvallen maar er tegenop ziet om dit in je eentje te moeten doen, is het wellicht een goed idee om je aan te sluiten bij Weight Watchers. Bij Weight Watchers sta je er namelijk niet alleen voor, je volgt een slim en verantwoord afslankprogramma in groepsverband. Je krijgt naast veel gezonde recepten en informatie over gezonde voeding ook online ondersteuning, kunt deel nemen aan een forum en leert gezonder leven en meer te bewegen. Weight Watchers biedt een totaalconcept waarbij elkaar stimuleren een beangrijk onderdeel is.  Jij bepaalt zelf hoe snel je af wilt slanken, welke gezonde maaltijden je gaat bereiden maar kunt wel putten uit honderden recepten, een online cursus, een afval app en een uitgebalanceerd dieet programma waarbij de online community een stimulerende rol speelt.

Extra Gezond en Fit met Weightwatchers

Met het slimme voedingsplan van Weight Watchers kan je lekker blijven eten maar deze past wel in een modern en gezond eetpatroon met minder caloriën en minder "slechte" vetten.  Bij Weight Watchers gaat het zeker niet alleen om snel afvallen, het gaat om een verandering van je eetgewoonten, leren wat gezonde voeding is, meer bewegen en meer verantwoord genieten. Bij Weight Watchers gaan ze, samen met jou en duizenden andere mensen die af willen vallen en gezonder willen eten en meer bewegen, voor een langdurig resultaat.  Wie slank is of wordt, wil tenslotte ook slank blijven. Snel afvallen is meestal mogelijk, een langdurig en duurzaam resultaat alleen met een verantwoord afslankprogramma. Afvallen met behulp van een community, professionele hulp, apps en moderne inzichten. Dat verklaart de succesformule van Weight Watchers!

Snel afvallen met eiwitdieet

Veel van de moderne afslankmethodes zijn gebaseerd op het eiwitdieet. Het is mogelijk om middels dit beproefde dieet in betrekkelijke korte tijd snel af te vallen. Het eiwitdieet staat ook wel bekend als het proteïne dieet. Een geschikt dieet om bijvoorbeeld snel 3, 4 of 5 kilo af te vallen.

Bij het eiwitdieet gebruik je weinig koolhydraten en hoogwaardige eiwitten.  Een voorbeeld van een goedkoop en effectief eiwitdieet is het Reasons eiwitdieet dat wordt aangeboden door de organisatie betaalbaarafslanken.nl

Daar vind je ook meer informatie over het eiwitdieet en een aantal voorbeelden van eiwitdiëten.

Glutenvrij vakantie en afvallen

Een meer natuurlijke manier om af te kunnen vallen, is het volgen van een glutenvrij dieet tijdens je vakantie. Met name groenten en fruit bevatten van naturen geen gluten en door bijvoorbeeld tijdens je vakantie een sapkuur te volgen kan je snel en gezond afvallen.

Je kunt een glutenvrije sap vakantie bijvoorbeeld boeken in een kuuroord, wellness en spa hotel of bio hotel.

Hier vind je glutenvrije vakanties

Koolhydraat arm dieet, snel een aantal kilo’s afvallenEen andere methode om snel af te vallen, is gebruik te maken van het principe van het koolhydraatarm dieet. Bij het koolhydraatarm dieet, beperk je de koolhydraten en vervang je deze gedeeltelijk met gezondere vetten en eiwitten. Je gebruikt geen slechte koolhydraten meer en kunt wel 1 tot 2 kilo per week afvallen. Bij een koolhydraatarm dieet gebruik je dus minder koolhydraten en daarvoor in de plaats gebruik je gezonde en meer verantwoorde producten met weinig koolhydraten. Gezonde producten die je wel gebruikt zijn bijvoorbeeld verse groenten, gekiemde zaden, noten, vis en vegetarische producten zoals tahoe, kruiden, plantaardige oliën.

Een bekend koolhydraat dieet is dat van Dr. Atkins. Kijk hier wathet Voedingscentrumover het koolhydraat arme dieet van Dr Atkins schrijft.

Uitgebreide informatie over het koolhydraatarme dieet en andere diëten waarvan je snel en gezond kunt afvallen, vind je op de website van de Consumentenbond.

Koolhydraatarme diëten, informatie Consumentenbond

Op de website van de consumentenbond en Voedingscentrum krijg je onafhankelijke informatie over afvalmethodes, afslankpillen, eerlijke informatie over snel afvallen, afval methodes van Dr. Atkins, Sonja Bakker, Dr. Frank, het Montignac dieet en veel meer. Als je je goed wilt oriënteren over verantwoorde methodes om snel af te vallen, zijn dit eerlijke en goede informatiebronnen voor je.  Ook als je snel wilt afvallen zonder dieet of wilt weten welke goedkope afslankmethodes zijn, zijn dit waardevolle informatie bronnen.

Snel afvallen met detox kuurAls je snel wilt afvallen en tegelijkertijd je lichaam wilt reinigen, is een detox kuur ideaal.

Je kunt zelf je detox kuur samenstellen of een kant en klare kuur kopen, bijvoorbeeld een

detox kuur bij Gezondmarkt.nl, zie boven.

Je kunt ook bij de natuurvoedingswinkel, sapwinkel of reformwinkel bij jou in de buurt verse detox sapjes of smoothies bestellen.  Ookdetox theeis een adequaat middel om snel af te kunnen vallen. Zelfs de bekende en grote supermarkten zoals Albert Heijn en Jumbo hebben detox thee, afvalkruiden en verse detox sapjes en smoothies te koop.

Bij een detox kuur volg je bijvoorbeeld gedurende 3, 5, 7 dagen een sapkuur of detox vasten dieet en reinig je je lichaam van binnen uit. Een detox kuur is, bij verantwoord gebruik, een ideale manier om gezond én snel af te vallen, soms wel tot meer dan een kilo per dag.  Maar het volgen van een detox kuur biedt meer voordelen. Je krijgt er in de regel een jongere en mooiere huid van, het helpt je af van je verslaving van suiker en het is goed voor je stoelgang.  Let op, net zoals bij vele andere afvalmethodes kan je bij een detox kuur in relatief korte tijd best wel veel afvallen en is het ook een geschikt methode als je van je buikvet af wilt. Echer, detoxen alleen is niet voldoende.  Als je blijvend wilt afvallen, zal je gezonder moeten gaan leven en je voedingspatroon aanpassen. Een detoxkuur geeft je meer energie.  Dat is ook de reden waarom mensen die eenmaal kennis hebben gemaakt vaker gaan detoxen. Let op, als je zwanger bent, gezondheidsproblemen hebt, medicijnen slikt of wat dan ook, volg in die situaties geen detox kuur of andere afslank kuur. Raadpleeg altijd je huisarts of andere gekwalificeerde deskundige!

Je kunt in plaats van een traditionele detox kuur of vasten dieet ook een "smoothie kuur" volgen of detox plan gebaseerd op kruiden, spirulina, lijnzaadolie en zelf je detox kuur samenstellen.

Snel afvallen met afslankpillen

Als je op het internet zoekt op afslankpillen, kom je vele aanbiedingen tegen met net zoveel beloftes.  Het is correct dat de inname van afslankpillen snel voor een afslankresultaat kunnen zorgen. Het probleem is echter dat het snel afvallen middes de inname van afslankpillen slechts een tijdelijk resultaat geven en je ( meestal ) na het afvallen weer aankomt. Het zogenaamde jojo effec dus. Snel afvallen en ervoor zorgen dat die kilo’s er n het afvallen weer aankomen, is niet eenvoudig.

Afvallen,  een gezond gewicht en een gezond leven horen bij elkaar. 

Daarom is het belangrijk om je te verdiepen in gezonde voeding, meer bewegen en gezonder leven. Alleen bij een verantwoord en gezond eetpatroon en een gezonde levensstijl ga je voor een langdurig resultaat en pluk je de vruchten van je inspanningen om snel af te vallen.